Actief bedrijfsuitje? Zeilen!

Zoekt u een actief bedrijfsuitje waaraan iedereen mee kan doen? Zeilen op een groot zeilschip is een samenspel van veel verschillende taken, waarbij iedereen aan zijn trekken komt. Zeilen is ontspanning door inspanning, waarbij voor iedereen een passende taak te vinden is. Het aanhalen van een schoot of het hijsen van een zeil is een zware fysieke inspanning waarbij teamspirit en samenwerking noodzakelijk zijn. Het navigeren van een zeilschip, daarbij rekening houdend met weer en wind en zonder het doel uit ogen te verliezen, is een complexe geestelijke inspanning. Waarbij nieuwe vaardigheden snel aangeleerd worden door deskundige begeleiding van de schipper en de matroos.

Vul ons contactformulier in, wij nemen contact met je op!

 

Actief bedrijfsuitje met catering

De inwendige mens wordt niet vergeten. Een actief bedrijfsuitje aan boord van een zeilschip betekent niet alleen zeilen! Wij verzorgen ook de catering bij uw actief bedrijfsuitje. Hierbij kunt kiezen uit full service catering en een host of samen in de uitgebreide keuken heerlijke gerechten bereiden (wat ook weer onder actief valt).

Zeilschip gebruiken als actief vervoersmiddel naar uw bedrijfsuitje?

U kunt er ook voor kiezen het zeilschip als actief vervoersmiddel naar een bestemming te gebruiken. Wat dacht u van ‘een experience’ op een eiland? Of actief wadlopen? Of een schildercursus? Of een waterski evenement? Of een stad bezoeken? Er zijn zoveel mogelijkheden dat uw persoonlijke wensen altijd vervuld kunnen worden. Wij denken graag met u mee in mogelijkheden en hebben uiteraard altijd een passend vervoersmiddel.

Hoe versterk ik teambuilding met een actief bedrijfsuitje?

Het actieve bedrijfsuitje heeft veelal mede tot doel het team gevoel te versterken. Samen doelen bepalen, samenwerken om die doelen te bereiken en samen vieren dat het doel bereikt is, onder genot van een hapje en een drankje. Hierbij heeft iedereen een taak die bij hem of haar past en essentieel is voor het behalen van het gestelde doel. Zeilen als actief bedrijfsuitje is hier heel geschikt voor. Welke afdeling wint de beker? De verschillende teams moeten samenwerken, samen de zeilen hijsen, samen doelen stellen, samen strijden tegen de andere schepen om uiteindelijk samen te winnen en te kunnen feesten! Oftewel; dit kan niet zonder goede teambuilding!

Dit actief bedrijfsuitje is geschikt voor grote en kleine groepen

Dit actief bedrijfsuitje kan voor een kleine en grote groep georganiseerd worden. Door verschillende, of meerdere, schepen te combineren is het altijd passend te maken. Vul ons contactformulier in om uw wensen met ons te delen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op met passend advies!