Actief bedrijfsuitje

Zoekt u een actief bedrijfsuitje waaraan iedereen mee kan doen? Zeilen op een groot zeilschip is een samenspel van veel verschillende taken waarbij iedereen aan zijn trekken komt. Het aanhalen van een schoot of het hijsen van een zeil is een zware fysieke inspanning waarbij teamspirit en samenwerking noodzakelijk zijn. Het navigeren van een zeilschip, daarbij rekening houdend met weer en wind en zonder het doel uit ogen te verliezen, is een complexe geestelijke inspanning. Waarbij nieuwe vaardigheden snel aangeleerd worden door deskundige begeleiding van de schipper en de matroos.

Actief bedrijfsuitje catering

De inwendige mens wordt niet vergeten. Hierbij kunt kiezen uit full service catering en een host of ook hiervan een actief evenement te maken door samen in de uitgebreide keuken heerlijke gerechten te bereiden. Actief bedrijfsuitje mogelijkheden Een actief bedrijfsuitje aan boord van een zeilschip betekent niet alleen zeilen.

Actief vervoersmiddel

U kunt er ook voor kiezen het zeilschip als actief vervoersmiddel naar een bestemming te gebruiken. Wat dacht u van een experience op een eiland? Of actief wadlopen? Of een schildercursus? Of een waterski evenement? Of een stad bezoeken? Er zijn zoveel mogelijkheden dat uw persoonlijke wensen altijd vervuld kunnen worden.

Actief bedrijfsuitje teambuilding

Het actieve bedrijfsuitje heeft veelal mede tot doel het team gevoel te versterken. Samen doelen bepalen, samenwerken om die doelen te bereiken en samen vieren dat het doel bereikt is, onder genot van een hapje en een drankje. Hierbij heeft iedereen een taak die bij hem of haar past en essentieel is voor het behalen van het gestelde doel.

Actief bedrijfsuitje grote en kleine groepen

Of het actieve bedrijfsuitje voor een kleine of grote groep georganiseerd moet worden; door verschillende of meerdere schepen te combineren is het altijd passend te maken. Door meerdere gelijkwaardige schepen te combineren kunt u ook een wedstrijd varen of ervoor kiezen bij een eiland voor anker te gaan zodat u gezamenlijk kunt genieten van een heerlijke lunch, diner of feest.