Bedrijfsuitje: zeilen met Zeilklippers

Het ultieme bedrijfsuitje is een combinatie van activiteit, ontspanning, interactie waarbij iedereen op zijn eigen niveau kan genieten. Een bedrijfsuitje aan boord van een zeilschip voegt deze voorwaarden bij elkaar.

Bedrijfsuitje zeilen

Ontspanning door inspanning, van het hijsen van de zeilen tot het navigeren van het schip en het managen van de verschillende taken, samenwerken brengt het schip vooruit. Bij een bedrijfsuitje zeilen met een grote groep collega’s kunt u voor meerdere schepen kiezen. Van afdelingsuitje tot het volledige bedrijf van een multinational, er zijn boten genoeg om een keuze uit te maken. Door het combineren van meerdere zeilschepen tijdens een bedrijfsuitje zeilen is het zelfs mogelijk een onderlinge wedstrijd te houden. Wie gaat er naar huis met de beker?

Bedrijfsuitje ontspanning

Naast alle inspanning is er natuurlijk veel mogelijkheid voor ontspanning tijdens een afdelingsuitje. Zonnen op het dek, een biertje in de kuip drinken of borrelen aan de bar. Laat u verwennen door de host en kok met de heerlijkste hapjes en drankjes. Maar u kunt natuurlijk ook zelf voor de catering zorgen. Alles is mogelijk tijdens een bedrijfsuitje aan boord.

Bedrijfsuitje met overnachting

Bij een bedrijfsuitje met overnachting is het hele bedrijf er echt helemaal tussenuit. De beslommeringen van elke dag blijven achter op de wal en algauw zullen de gesprekken tussen collega’s verder gaan dan enkel de werkvloer. Een hecht team werkt beter samen en is daardoor beter in staat problemen te overwinnen en het rendement op het werk te verhogen.

Bedrijfsuitje varen

U kunt ervoor kiezen om het schip als vervoersmiddel te gebruiken. Eenmaal aan boord vaart u met uw gezelschap naar een bestemming waarbij u onderweg heerlijk kunt genieten van de tocht met een hapje en drankje. Tijdens het varen mag u uiteraard meehelpen aan boord maar de u kunt er ook voor kiezen om te relaxen. Alles mag en niets hoeft.

Ervaar het zelf

Bent u nu helemaal enthousiast geworden en wilt u ook met uw bedrijf heerlijk zeilen? Neem dan contact met ons op! Samen zullen wij er voor zorgen dat dit een onvergetelijk bedrijfsuitje wordt, waar iedereen het er nog jaren over heeft.