Boottocht op het IJsselmeer

Op zoek naar een prachtige boottocht op het IJsselmeer? Onze boottochten op het IJsselmeer zorgen voor een unieke sfeer en zijn de perfect manier om uit te waaien en te ontspannen. Op Zeilklippers.nl zoekt u gemakkelijk naar boottochten op de Zuiderzee die voldoen aan uw wensen. 

Rondvaart IJsselmeer

Via onze website kiest u een schip die van alle gemakken en comfort is voorzien voor een rondvaart op het IJsselmeer. Onze rondvaarten zijn voor iedereen toegankelijk. U kunt voor uzelf boeken, of samen met familie of vrienden. Onze zeilschepen zijn te boeken voor groepen van 1 – 125 passagiers! Onze schepen lenen zich voor bedrijfsuitjes, familiedagen, huwelijken, feesten en partijen.

Over het IJsselmeer

Het IJsselmeer is met een oppervlakte van 1133 km² het grootste meer van Nederland. Het meer is genoemd naar de rivier de IJssel, die erin uitmondt. Het IJsselmeer wordt begrensd door de Afsluitdijk en bevindt zich tussen de noordwestelijke dijk van Oost-Flevoland, het westen van de Noordoostpolder (tussen Lelystad en Enkhuizen), de Noord-Hollandse kust (van Enkhuizen naar Den Oever) en de Friese kust (van Makkum naar Lemmer). 

Havenplaatsen rondom het IJsselmeer

Met Zeilklippers.nl kunt u een boottocht of rondvaart maken vanuit verschillende kustplaatsen, zoals Urk, Hoorn of Volendam. Bij deze havenplaatsen kunt u aan of afmeren.  Dorpen en steden zoals Makkum, Stavoren en Medemblik zijn ook leuk om te bezichtigen vooraf aan of na uw boottocht op het IJsselmeer.

Boottocht op het IJsselmeer boeken

Ideaal voor speciale gelegenheden en teambuilding tijdens personeelsuitjes! Bij Zeilklippers heeft u keuze uit meer dan 25 traditionele schepen en 12 afvaarthavens rondom het IJsselmeer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of boek gemakkelijk online.