Boottocht of zeilreis

Op zoek naar een mooie boottocht? Op Zeilklippers.nl vindt u gegarandeerd iets naar uw keuze. Een boottocht in Nederland is een heerlijke manier om te genieten en te ontspannen in gezelschap van vrienden, familie of collega’s van de prachtige natuur, mooie havens en kabbelend water.

Een boottocht kan bestaan uit een dagdeel, een dag of een meerdaagse tocht.

Boottocht dagdeel

In een dagdeel is het mogelijk een boottocht te maken waarbij een haven bezocht wordt, een kasteel of een andere bezienswaardigheid. Ook is het mogelijk een volledig dagdeel te zeilen waarbij u met vrienden, familie of collega’s kunt kiezen tussen een actieve deelname of relaxen met een hapje en drankje aan dek.

Zeiltocht een hele dag

Bij een zeiltocht van een hele dag is het mogelijk het schip als ontspannend vervoermiddel te gebruiken. U maakt een keuze in welke haven u wilt opstappen en kunt vervolgens naar een andere haven toe varen, misschien zelfs wel aan de andere kant van het IJsselmeer of een waddeneiland. U kunt uiteraard ook kiezen om in dezelfde haven terug te komen. ’s Ochtends worden de gasten met koffie en thee gastvrij ontvangen en welkom geheten. Na een korte instructie gaan de trossen los! Eenmaal buiten de haven gaan de zeilen omhoog en de motor uit. Na een prachtige zeiltocht komt langzaam de bestemmingshaven in zicht. Aangekomen in de haven is er de mogelijkheid om van boord te stappen en de nieuwe havenstad te ontdekken. Uiteraard heeft u de keuze om volledige catering voor deze zeiltocht te boeken, vraag bij de scheepseigenaren naar de mogelijkheden.

Zeilreis meerdaagse

Bij een meerdaagse zeilreis zijn de mogelijkheden enorm! U overnacht aan boord in uw eigen hut en kunt daardoor een langere reis maken en daarmee echt het gevoel hebben dat u een onvergetelijke vakantie heeft gehad. U kunt kiezen uit een weekend met 2 overnachtingen, een midweek, een week of wat dacht u een zeilreis van meerdere weken?

Ervaar het zelf

We kunnen heel veel woorden gebruiken om te vertellen hoe geweldig een zeilreis is. Maar dit ervaar je het beste door gewoon zelf op het dek te staan! Ervaar het zelf en raak ook enthousiast over het zeilen met een klipper. Neem contact met ons op en stap binnenkort ook aan boord van een nieuwe avontuur!