Boottocht vanuit Harlingen

Met Zeilklippers.nl boek je gemakkelijk een boottocht vanuit Harlingen, Friesland. Wij verzorgen vanuit Harlingen diverse bootttochten met o.a. de Senta, Pride en Bruinvisch. Bij Zeilklippers.nl kunt u gedurende het hele jaar een boottocht maken als groep of individu. Voor een avontuurlijke zeilvakantie, een actief zeilweekend of een dagje zeilen vanuit Harlingen bent u bij ons aan het juiste adres.

De haven van Harlingen

De haven van Harlingen is een regionale haven en de de belangrijkste haven van Friesland. De zeehaven ligt pal naast het prachtige waddengebied. Harlingen is een stad in de Nederlandse provincie Friesland en de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente. Harlingen is één van de oudste havens in Nederland. De stad heeft prachtige historische panden, grachten en binnenhavens. Het biedt een ruim aanbod aan culinaire en culturele bezienswaardigheden en is gelegen aan de prachtige Waddenzee (UNESCO Werelderfgoed). Kortom: een fantastische locatie voor de start van uw avontuurlijke boottocht!

Zeiltochten vanuit Harlingen

Bij Zeilklippers.nl bieden we diverse zeiltochten aan met als afvaarhaven Harlingen. Voor kleinere groepen tot 8 personen is de Pride een ideaal schip voor (mid)week of weekend weg op de Waddenzee vanuit Harlingen. Ook met de Senta kunt u de Waddenzee op met als vetrekpunt Harlingen.  Op de prachtige tweemaster, zeetjalk Spes Mea kunt u zeilend vanuit Harlingen het Wad door.

Boek een boottocht vanuit Harlingen

Op Zeilklippers.nl vindt u een compleet overzicht van beschikbare zeilschepen voor boottochten vanuit Harlingen. Wilt u een kijkje nemen bij al onze zeilreizen? En wilt u direct boeken? Kijk dan hier.