Dagje zeilen

Arrangementen

Een dag zeilen met vrienden, familie of collega’s? Iets te vieren? Een verjaardag of jubileum? Een dagje varen is het perfecte uitje en onvergetelijk voor iedereen. In de rijke historie van Nederland heeft scheepvaart een hele belangrijke rol gespeeld. Niet voor niets is Nederland sterk verbonden met het water. Op het water beleeft u de tijden van weleer en geniet u van prachtige havensteden en een rijke nostalgie aan boord.

Dag zeilen een actief uitje

Of u nu lekker actief wilt meezeilen of wilt loungen op het dek, kennis op wil doen van navigatie of bij wilt kletsen met vrienden, familie of collega’s…voor iedereen is een dagje zeilen een dagje uit waar nog lang over nagepraat wordt. U kunt ervoor kiezen aan boord blijven en genieten van de gezelligheid en het varen of u kiest voor een bestemming die u kunt gaan ontdekken. Ook zijn verschillende combinaties mogelijk met bezienswaardigheden; een mooi kasteel, een leuk museum, een speurtocht, een creatieve cursus enzovoort.

Dag zeilen een leuk uitje

Een dag zeilen is vooral een leuk uitje. Niets moet en alles mag tijdens een dagje varen. Heerlijk zonnebaden op het dek, genieten van lekker eten, die mooie plaatsen aan het water bezoeken, genieten van de natuur op de wadden. En misschien ziet u nog wel een zeehond met zijn jongen. Of wat dacht u van Zeeland met zijn prachtige vlakke achterland en vergezichten bezien vanaf het water? Ooit weleens de grote waterbouwkundige objecten bekeken vanaf het dek tijdens een dagje varen? De Oosterscheldekering, Erasmusbrug of de Zeelandbrug? Nederlands trots in het buitenland.

Dag zeilen catering

Van een eenpansmaaltijd tot een 10-gangen diner of tapas…alles kan aan boord. Zelf kokkerellen of laat u heerlijk verwennen door een host en een kok. U kunt er ook voor kiezen om boodschappen aan boord te laten bezorgen, u kunt van tevoren een boodschappenlijst doorgeven aan de schipper en de plaatselijke supermarkt zorgt ervoor dat u niet hoeft te sjouwen. Kijk bij verschillende schepen naar de mogelijkheden. Biologisch en vegetarisch eten staan natuurlijk ook op de menukaarten tijdens een dag zeilen!