Dagje zeilen op een unieke zeilklipper

Een dagje zeilen met vrienden, familie of collega’s? Iets te vieren? Een verjaardag of jubileum? Een dagje varen is het perfecte uitje en onvergetelijk voor iedereen.

.

Waarom wordt bijna iedereen blij van een dagje zeilen?

In de rijke historie van Nederland heeft scheepvaart een hele belangrijke rol gespeeld. Nederland is, en Hollanders zijn, daarom sterk verbonden met het water. Op het water beleeft u de tijden van weleer en geniet u van prachtige havensteden en een rijke nostalgie aan boord. Het is gewoon genieten! Een dagje zeilen zorgt vaak voor blij gezichten tijdens een familie-, vrienden- of bedrijfsuitje. Boek daarom nu snel je dagje zeilen!

Dagje zeilen kan doorgaan als een actief uitje

Bent u op zoek naar een actief uitje? Dan valt een dagje zeilen daar zeker onder. Het hoeft niet, maar je kunt wel erg actief zijn op een zeilboot. Voor jong en oud is dat dus per persoon te bepalen. Of u nu lekker actief wilt meezeilen of wilt loungen op het dek, kennis wil opdoen over navigatie of wilt kletsen met vrienden; het kan allemaal. Voor iedereen is een dagje zeilen een dagje uit waar nog lang over nagepraat wordt.

.

Hoe vul je een dagje zeilen in?

U kunt ervoor kiezen aan boord blijven en genieten van de gezelligheid en het varen of u kiest voor een bestemming die u kunt gaan ontdekken. Ook zijn verschillende combinaties mogelijk met bezienswaardigheden; een mooi kasteel, een leuk museum, een speurtocht, een creatieve cursus enzovoort.

Dag zeilen is een leuk uitje

Een dagje zeilen is vooral een leuk uitje. Niets moet en alles mag tijdens een dagje varen. Heerlijk zonnebaden op het dek, genieten van lekker eten, mooie plaatsen aan het water bezoeken, genieten van de natuur op de wadden en nog veel meer. En misschien ziet u nog wel een zeehond met zijn jongen. Of wat dacht u van Zeeland met zijn prachtige vlakke achterland en vergezichten bezien vanaf het water? Ooit weleens de grote waterbouwkundige objecten bekeken vanaf het dek tijdens een dagje varen? De Oosterscheldekering, Erasmusbrug of de Zeelandbrug? Nederlands trots in het buitenland.

Dagje zeilen inclusief catering

Van een eenpansmaaltijd tot een 10-gangen diner of tapas…alles kan aan boord. Zelf kokkerellen of laat u heerlijk verwennen door een host en een kok. U kunt er ook voor kiezen om boodschappen aan boord te laten bezorgen, u kunt van tevoren een boodschappenlijst doorgeven aan de schipper en de plaatselijke supermarkt zorgt ervoor dat u niet hoeft te sjouwen. Kijk bij verschillende schepen naar de mogelijkheden. Biologisch en vegetarisch eten staan natuurlijk ook op de menukaarten tijdens een dag zeilen!

Meer informatie over een dagje zeilen op een unieke Zeilklipper

Wij bieden zeer veel verschillende mogelijkheden. Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod in zeiltochten ( van 1 t/m 125 passagiers), onze verschillend schepen (voor alleen overdag of ook met overnachting) of onze themareizen. Neem contact op als u verder nog vragen heeft. Wij komen graag met een passend voorstel. Vul dan ons contactformulier in!