Familiedag op een historische schip

Heeft u iets te vieren? Of wilt u gewoon iets leuks en bijzonders doen met uw familie? Ga met uw familie zeilen, dan heeft u echt een unieke ervaring: voor jong en oud!

Een familiedag: geschikt voor jong en oud!

Hijs samen de zeilen, bestuur het zeilschip of laat u lekker verwennen met een zeilreis op de Waddenzee, IJsselmeer of de Zeeuwse stromen. Als u overweegt om een reisje te organiseren voor de familie, dan is die dag zó ingevuld als u zoekt bij zeilklippers.nl. Op deze website vindt u alle mogelijkheden bij elkaar: keus in afvaarthaven, vaargebied, soort tocht en nog veel meer. Bij de Zeilklippers aangesloten zelfstandige zeilschippers met een tjalk, klipper, aak, botter of klipperaak bieden hier hun charterschepen naast elkaar aan; een mooie vorm van ondernemerschap waarin concurrenten bewijzen ook collega’s te kunnen zijn, terwijl zij charterend hun schip ‘bovenwater zeilen’.

Een zeilreis met uw familie kan bestaan uit een dagdeel, een dag of een meerdaagse tocht.

Een dagdeel

Met uw familie kunt u kiezen voor een dagdeel op een historisch zeilschip. In een dagdeel is het mogelijk een zeilreis te maken waarbij een haven, een kasteel of een ander bezienswaardigheid bezocht kan worden. Ook kunt u er voor kiezen om een volledig dagdeel te zeilen, waarbij u met uw familie actief mee kunt doen op het schip of kunt relaxen met een hapje en een drankje op het dek.

Een hele dag

Wilt u uw familiedag verlengen naar een hele dag? Kies dan voor een zeiltocht van een hele dag. Zo kunt u het schip gebruiken als ontspannend vervoersmiddel. U kiest zelf in welke haven u wilt opstappen en kunt vervolgens naar een andere haven toe varen, zoals aan de andere kant van het IJsselmeer of één van de prachtige Waddeneilanden.

Meerdaagse zeilreis

Bij een meerdaagse zeilreis zijn de mogelijkheden enorm! U overnacht aan boord in uw eigen hut en kunt daardoor een langere reis maken en daarmee echt het gevoel hebben dat u een onvergetelijke vakantie heeft gehad. U kunt kiezen uit een weekend met 2 overnachtingen, een midweek, een week of wat dacht u een zeilreis van meerdere weken? Het is allemaal mogelijk bij Zeilklippers.nl

Alle zeilreizen voor uw familie

Op Zeilklippers.nl vindt u een compleet overzicht van zeilschepen die te huur zijn voor dagtochten en meerdaagse tochten op het IJsselmeer, Markermeer, Zeeuwse stromen, Friesland en de Waddenzee. Wilt u een kijkje nemen bij al onze zeilreizen? En wilt u direct boeken? Kijk dan hier.