Team building

Team building, wilt u dit niet in een saaie vergaderruimte maar in een inpirerende omgeving? Samen een groot zeilschip naar zijn doel brengen? Samen de doelen bepalen? Samen omgaan met tegenslagen? Samen het doel bereiken? Een groot zeilschip komt niet daar waar het wezen moet zonder dat de teams samenwerken, duidelijk communiceren, elkaar durven aan te spreken op verbeterpunten en elkaar motiveren.

Team building dagtocht of overnachting

Leer elkaar nog beter kennen tijdens een team building door meerdere dagen met elkaar door te brengen. Meerdaagse tochten kunnen u naar nieuwe onbekende plaatsen voeren. Of dit nu een onbewoond eiland is of een bruisende stad, samen ontdekken van nieuwe plekken schept een band en maakt van een team building een onvergetelijke ervaring.

Team building grote en kleine groepen

Team building: van een klein management team tot aan een compleet bedrijf, door de uitgebreide keuze van schepen is voor elk team een passende oplossing. Van back to basic tot luxe vijf sterren cruise. Het combineren van schepen geeft de mogelijkheid een onderlinge competitie in te bouwen.

Teambuilding leiderschap

Tijdens een teambuilding zoeken naar nieuw leiderschap of het bevestigen van bestaand leiderschap? Aan boord van een zeilschip is leiderschap onbetwist nodig. In de nautische wereld is leiderschap net zo hard nodig als mensen nodig zijn die leiding krijgen. U ziet het voor uw ogen gebeuren tijdens een team building welke mensen het aan kunnen beslissingen te nemen en natuurlijk leiderschap in zich hebben.

Team building samenwerken

Aan boord van een groot zeilschip is niets mogelijk zonder samenwerking. Het aanhalen van een schoot of het hijsen van het zeil lukt niet zonder goed samen te werken. Ook samenwerking tussen de denkers en de doeners is van cruciaal belang. Zonder te weten hoe je ergens komt, welke manoevres ervoor nodig zijn en zonder dat deze manoevres uitgevoerd worden, komen we nergens.

Team building omgaan met tegenslagen

Niets in Nederland is zo veranderlijk als het weer. Plotselinge tegenwind of het veranderen van het doel is een tegenslag die overwonnen moet worden tijdens een teambuilding. Door gezamenlijk te accepteren dat het doel op een andere manier bereikt moet worden. Het omgaan met tegenslagen in een team is aan boord een uitvergroting van de werkelijkheid.