Trouwen aan boord

Trouwen aan boord…hoe romantisch wilt u het hebben?

Trouwen met uw beste vrienden en familie om u heen, dobberend op het water en misschien doet u wel de openingsdans op het dek met een ondergaande zon? Het kan allemaal…het wordt een bruiloft om nooit meer te vergeten! Voor u en uw gasten. Trouwen aan boord het JA woord Op sommige schepen is het mogelijk elkaar het JA-woord te geven. De scheepseigenaren geven u graag meer informatie over de mogelijkheden.

Trouwen aan boord receptie

Veel schepen zijn geschikt om een receptie op te geven. Het schip blijft in de haven liggen en uw gasten worden verwelkomd met champagne en lekkere hapjes. De catering wordt geregeld en u hoeft alleen maar te genieten.

Trouwen aan boord feest

En wat vindt u ervan om naar een eiland te varen en daar een trouwfeest te geven? Of op een mooie plek voor anker te gaan en daar te gaan feesten? U kunt er ook voor kiezen te gaan varen na het diner of tijdens het feest. Er kan een band of DJ geboekt worden en er kan zelfs geslapen worden aan boord. Alles is mogelijk, de keuze is aan u.

Trouwen op bijzondere locaties

U kunt zelfs met uw genodigden een paar dagen varen naar de waddeneilanden. Wat dacht u van trouwen in de Brandaris op Terschelling? Hoe romantisch is dat? Of bv eilandhoppen, van Texel naar Vlieland. Onderweg gezellig bijpraten, feesten of zeehondjes spotten, daarna de haven in om een hapje te gaan eten.

Trouwen aan boord in bijzondere havens

Nederland kent vele aansprekende havens. Wat te denken om aan wal te liggen midden in Amsterdam? Of in de pittoreske haven van Medemblik of Enkhuizen? Of in het prachtige oude stadje Veere? Of in Volendam, en met zijn allen op de foto in klederdracht? Of een tocht langs alle 11 steden van de elfstedentocht in Friesland? U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk.

De schippers zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke trouwdag te bezorgen.