Varen Nederland

Varen in waterrijk Nederland is een van de mooiste manieren om Nederland vanaf een andere kant te bekijken. Prachtige vergezichten over open water, varen tussen de landerijen of een uitzicht over de skyline van een stad. Zo heeft u Nederland niet eerder gezien.

Varen in Nederland vaargebieden

Nederland kent bekende en minder bekende vaargebieden die allemaal hun eigen unieke karakter hebben.

Varend in Zeeland zult u versteld staan van de Deltawerken, de lange schone stranden, de vele zonuren en de lieflijke havens die verscholen liggen achter de hoge dijken. Varend in Friesland daarintegen zal de enorme afwisseling van uitzichten u het meest verbazen. Varend op een zeilschip op het IJsselmeer en Markermeer kunt u genieten van de aansprekende havens en de ruigheid van het open water. De Waddenzee verbaast het continue wisselende landschap en de kracht van de natuur.

Varen in Nederland de havens

Elk vaargebied in Nederland kent zijn eigen havens. Van de roemrijke VOC steden aan de West Friese kust tot aan de prachtige Ijsselmeersteden, er is voor elk wat wils. Lekker shoppen, of slenteren in de haven of gezellig uit eten gaan in een van de vele exclusieve restaurantjes…het kan allemaal. Uw schipper weet de leukste en mooiste plekjes.

Varen in Nederland de schepen

Zonder uitzondering zijn de schepen op Zeilklippers.nl veilig en comfortabel. Op de schepen zijn altijd ervaren en gastvrije bemanning aan boord. Van kleine intieme groepjes van een paar personen tot het complete personeel van een multinational, verdeeld over enkele schepen, op Zeilklippers.nl vindt u het juiste schip. Varen in Nederland catering Ook de inwendige mens komt aan zijn trekken op de schepen. U kunt kiezen uit alle soorten catering die u maar kunt bedenken. Wat dacht u van een bekende kok aan boord die de heerlijkste hapjes gaat koken? Of een tapas buffet? Of een uitgebreide barbecue? Vraag bij de diverse schepen naar de mogelijkheden.