Vergaderlocatie

 Op zoek naar een unieke, inspirende en bijzondere vergaderlocatie?

Vergaderen aan boord van een schip laat de creativiteit de vrije loop, geeft focus daar waar het zijn moet en de gelegenheid tot ontspanning.

Vergaderlocatie prikkelt de creativiteit

De ultieme vergaderlocatie aan boord van een zeilschip zorgt ervoor dat deelnemers gefocust blijven op het doel waarvoor ze gekomen zijn terwijl de entourage voor absolute rust zorgt. Hierdoor wordt de creativiteit geprikkeld en zal iedereen actief deelnemen aan de vergadering.

Heeft u een langere tijd nodig om te vergaderen?

Tijdens de dag kunt u varen naar een bijzondere bestemming en deze tijd gebruiken om met zijn allen te ontspannen. U kunt ervoor kiezen om actief te gaan zeilen of bv te gaan borrelen. Hier komen meestal de beste ideeën naar boven. Eenmaal weer aangekomen bij een bestemming zet u de vergadering met frisse energie voort.

Vergaderen dag, dagdeel of meerdere dagen

Vergaderen aan boord kan een dagdeel, een hele dag of zelfs meerdere dagen met overnachting zijn. Alles is mogelijk, ook op het gebied van catering. Of u nu een eenvoudig hapje en drankje tussendoor wilt, een uitgebreid buffet of zelfs een bekende kok aan boord…

Vergaderarrangement, voorbeeld programma

  • 10.00 uur inschepen aan boord, ontvangst met koffie, thee, drankje en gebak
  • 10.30 uur welkomstwoord door de schipper en matroos
  • 11.00 uur vergaderen
  • 12.30 uur zeilen hijsen en uitvaren, tijdens uitvaren wordt er een lunch naar keuze geserveerd
  • 15.00 uur aanleggen en verder vergaderen
  • 17.00 uur borrelen
  • 18.00 uur u kunt kiezen voor een diner of van boord gaan of verder varen

Productpresentaties, netwerkborrels, break-out sessie

Heeft uw bedrijf een nieuw product te presenteren aan klanten, pers of personeel? Waarom kiest u dan niet voor een exclusieve, unieke en bijzondere locatie aan boord van een zeilschip? Er is plaats voor kleine en grote groepen en er kunnen meerdere schepen tegelijk worden geboekt. Op bijna elk schip is een beamer, scherm en microfoon aanwezig.