Zeilen in Schotland

Zeilklippers.nl biedt u de mogelijkheid om naar Schotland te gaan op de prachtige Flying Dutchman. Met de wind in deze zeilen voert u door dit prachtige land naar unieke plekjes die vaak alleen per schip bereikbaar zijn. In Schotland kunt u genieten van muziek, natuur, kastelen en vanzelfsprekend whiskey. Wij maken het u gemakkelijk via onze website een prachtige zeilreis te boeken in Schotland.

Whiskey zeilreis Schotland

Bij Zeilklippers.nl boek je eenvoudig  een mooie zeilreis naar Schotland. Met de Flying Dutchman maakt u prachtige whisky reizen langs de mooie Westkust en de eilanden van de Hebriden. Tijdens onze zeilreis in Schotland ziet u de kust met verrassende baaien en rustige vissersdorpjes. Het wildleven van walvissen en dolfijnen samen met Jan van Genten biedt een constant spektakel op de zee en in de lucht. Deze zeilreis biedt u een uitstekende manier om de hectiek van alledag achter te laten en verborgen plekken te verkennen.  Vergaap je aan de prachtige, grillige kliffen en verlaten stranden. 

Loch Ness, Music & Whiskey zeilreis in Schotland

Met als startpunt de westkust gaat deze zeilreis dwars door de Highlands van het Caledonia kanaal. Het Caledonisch Kanaal verbindt Inverness aan de Schotse oostkust (Noordzee), met Corpach, bij Fort William aan de westkust (Atlantische Oceaan). Het is 107 kilometer lang waarvan 72 km door vier natuurlijke meren gaat, namelijk Loch Lochy, Loch Oich, Loch Ness en Loch Dochfour. Vanaf Fort William brengt de Flying Dutchman u door het de Schotse Highlands naar Inverness. Tijdens deze zeilreis kunt u uitgebreid genieten van de indrukwekkende landschappen

Boek een zeiltocht in Schotland

Ontdek Schotland en maak een avontuurlijke zeilreis met de Flying Dutchman. Op Zeilklippers.nl vindt u een compleet overzicht van beschikbare schepen voor zeilen naar Schotland. Wilt u een kijkje nemen bij al onze zeilreizen? En wilt u direct boeken? Kijk dan hier.