Zeilvakantie

Zoekt u een zeilvakantie in Nederland? Zin om te zeilen op traditionele zeilschepen? Via Zeilklippers.nl heeft u keuze uit zowel lange als korte zeilreizen, u kiest zelf het vaargebied (zeilvakantie vanuit Friesland, zeilvakantie op het IJsselmeer, zeilvakantie in Zeeland, zeilvakantie op de Waddenzee of een zeilvakantie op het Markermeer) en de afvaarthaven èn u kunt een keuze maken uit de mooiste klassieke schepen.

Op Zeilklippers.nl kunt u kiezen uit tjalken, klippers en aken, deze schepen zijn perfect geschikt voor een zeilvakantie, een bruiloft, een bedrijfsfeest, teambuilding, groepsreizen, een schoolreis en als vergaderlocatie.
Gaat u voor het eerst op zeilvakantie? Ervaring is niet vereist
Om met de schepen mee te kunnen zeilen tijdens een zeilvakantie heeft u geen ervaring nodig. Aan boord van elk schip zijn een ervaren schipper en matroos. De schipper en de matroos leggen graag alles aan u uit maar u mag er ook voor kiezen helemaal niets te doen behalve om te genieten.

Weekend varen

Een weekend varen geeft u het gevoel dat u een mini vakantie heeft gehad. Nederland heeft schitterende vaargebieden; IJsselmeer, Friesland, Zeeland of de Waddenzee. U kunt zelf bepalen vanuit welke haven u wilt vertrekken. In overleg met de schipper kunt u samen kiezen waar u naartoe wilt varen (dit hangt natuurlijk o.a. van de wind af). En dan genieten!

Groepszeilen met familie, vrienden of collega’s?

Groepszeilen; dat is met zijn allen sportief bezig zijn maar er is ook veel tijd voor ontspanning en gezelligheid. U kunt kiezen om een dag, weekend of een week te zeilen. ’s Ochtends aan boord stappen en een welkom ontvangst door de schipper en matroos (met koffie en thee uiteraard). Iedereen krijgt uitleg over het schip en dan trossen los! Heerlijk varen, maar dit kan ook een wedstrijd zijn met meerdere schepen. Aan het eind van de dag is de haven in zicht en met een borrel op dek is het gezellig napraten. Er kan aan boord gegeten worden; u mag zelf koken, u kiest voor catering, of u gaat met de hele groep uit eten in een gezellig havenstadje. Alles is mogelijk.