Bedrijfsfeest

Arrangementen

Organiseert u een bedrijfsfeest en bent u op zoek naar de ultieme locatie hiervoor? Wat vindt u ervan om een dag of avond aan boord door te brengen? Eerst een uitgebreid ontvangst met een lekker drankje en hapje, u kunt gaan varen en onderweg op een eiland gaan bbq-en of dineren. Of boek een DJ aan boord en ga met zijn allen feesten. Een beamer en microfoon zijn meestal aan boord zodat een presentatie tussendoor ook mogelijk is.

Bedrijfsfeest met teamspirit

Met een bedrijfsfeest kan er gevaren worden met kleine en grote groepen. Grote aantallen personen kunnen over meerdere schepen verspreid worden en er kan onderling een wedstrijd worden gevaren. Welke afdeling wint de beker? En wat is zeilen tijdens een bedrijfsfeest geweldig voor de teamspirit! In een ongedwongen sfeer samenwerken, samen de zeilen hijsen, samen doelen stellen, samen strijden tegen de andere schepen, samen winnen en daarna samen feesten. U leert tijdens een bedrijfsfeest elkaar van een hele andere kant kennen.

Een bedrijfsfeest met overnachting

Het is ook mogelijk met zijn allen te overnachten aan boord, u stapt ’s ochtends op de haven die u wilt, zeilt bv over het IJsselmeer en u komt aan het eind van de dag na een paar uur varen in een andere haven van keuze aan. Daar kunt u gezellig uit eten gaan of aan boord eten. De volgende dag varen we terug naar de opstaphaven. Alles is mogelijk tijdens een personeelsfeest, van verschillende opstaphavens tot catering.

Bedrijfsfeesten met zakelijke relaties

Bedrijfsfeesten kunnen zowel intern als extern gericht zijn. Nodig al uw zakelijke relaties uit op uw bedrijfsfeest voor een productpresentatie, het vieren van een jubileum, een Nieuwjaarsborrel of een afscheidsfeest. De georganiseerde bedrijfsfeesten aan boord zijn het ultieme feest waarover over 10 jaar nog gesproken wordt. Ontspanning door inspanning, luieren op het dek, actief aan de zeilen trekken, navigatie, sturen, onder het genot van catering discusieren met collega’s of zakelijke relaties en elkaar beter leren kennen.