Zeilen als bedrijfsfeest

Organiseert u een bedrijfsfeest en bent u op zoek naar een unieke locatie of een uniek uitje? Wat dacht u aan zeilen tijdens uw bedrijfsfeest?! Wat vindt u ervan om een dag of avond aan boord door te brengen?

Vul ons gemakkelijke contactformulier in

 

Zeilen zorgt voor teamspirit tijdens een bedrijfsfeest!

Met een bedrijfsfeest kan er gevaren worden met kleine en grote groepen. Grote groepen kunnen over meerdere zeilschepen verdeeld worden. Met grote groepen kun je onderling een wedstrijd varen; welke afdeling wint de beker? Zeilen tijdens een bedrijfsfeest is daardoor geweldig voor de teamspirit! In een ongedwongen sfeer samenwerken, samen de zeilen hijsen, samen doelen stellen, samen strijden tegen de andere schepen, samen winnen en daarna samen feesten. U leert tijdens een bedrijfsfeest elkaar van een hele andere kant kennen.

Zeilen + overnachten met uw gehele bedrijf? Dat kan!

U kunt ook overnachten aan boord.  Stap in de ochtend op uw boot in een haven naar keuze, zeil bijvoorbeeld over het IJsselmeer en kom na een paar uren varen aan in een andere haven naar keuze. Daar kunt u gezellig met de gehele groep uit eten of kiezen voor een diner aan boord. De volgende dag varen we terug naar de opstap-haven. Alles is mogelijk tijdens een personeelsfeest; van verschillende opstap-havens tot aan catering.

Bedrijfsfeest op een zeilboot met zakelijke relaties

Bedrijfsfeesten kunnen zowel intern als extern gericht zijn. Nodig uw zakelijke relaties uit op uw bedrijfsfeest voor een productpresentatie, het vieren van een jubileum, een Nieuwjaarsborrel of een afscheidsfeest. De georganiseerde bedrijfsfeesten aan boord zijn het ultieme feest waar nog lang over gesproken wordt. Ontspanning door inspanning, luieren op het dek, actief aan de zeilen trekken, navigatie, sturen, onder het genot van catering, discussiëren en elkaar beter leren kennen.

Meer informatie over zeilen als bedrijfsfeest?

Heeft u nog vragen over zeilen als bedrijfsfeest, naar aanleiding van bovenstaande? Neem dan gerust contact op! Vul ons contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug! Wilt u telefonisch contact? Stuur dan uw telefoonnummer mee, dan bellen we u. Bent u benieuwd naar onze verschillende schepen? Op deze pagina ziet u alle schepen plus het aantal personen wat er op kan.