Bedrijfsuitje, zeilvakantie of dagtocht met een fraai traditioneel zeilschip?

Heerlijk verblijven aan boord van een zeilschip, genieten van prachtige havens en de unieke Nederlands band met het water?

Op Zeilklippers.nl vindt u een compleet overzicht van zeilschepen die te huur zijn voor dagtochten en meerdaagse tochten op het IJsselmeer, Markermeer, Zeeuwse stromen, Friesland en de Waddenzee.

 

Activiteiten tijdens de zeiltocht aan boord

Een zeiltocht op een groot zeilschip is een geweldige ervaring voor iedereen die van gezelligheid houdt, lekker op het dek wil bijpraten met vrienden, familie of collega’s of juist in stilte wilt genieten van het uitzicht over het open water. Voor mensen die graag actief meezeilen is het mogelijk de schipper en matroos te helpen bij het hijsen van de zeilen, de manoeuvres, te leren navigeren of zelfs het hele schip te sturen!
Een zeiltocht aan boord van een groot zeilschip is vermaak voor iedereen, jong of oud, actief of lekker genieten van de rust!
Of u nu op zoek bent naar een schip voor een intiem familiefeest of naar een unieke locatie voor een personeelsfeest of productpresentatie…op Zeilklippers.nl heeft u het meest complete overzicht van zeilschepen van Nederland!

Zeiltochten in alle vaargebieden

De zeilschepen van Zeilklippers.nl bieden zeiltochten aan naar alle havens van Nederland. Naar bruisende grote steden als Amsterdam of Hoorn tot de kleine haventjes midden in landelijk Friesland, de Waddeneilanden of Zeeland. De schepen hebben de mogelijkheid verschillende havens te selecteren voor afvaart en aankomst waardoor er een nog grotere variëteit ontstaat in vaargebieden.

De havens, gezelligheid troef!

Rondom een haven bruist het vanuit de historie meestal van de activiteit, gezellige cafe’s en restaurants of winkels op loopafstand. In veel steden is het centrum ontstaan rondom de plek waar de activiteit te vinden is, de haven! De zeiltocht kan niet mooier beginnen en eindigen als vanuit een prachtige haven.

Wedstrijden zeilen?

Een onderlinge wedstrijd tussen de afdelingen voor een groot bedrijf of aan één van de grote zeilwedstrijden zoals de Muiderhardzeildagen of de Klipperrace meedoen? Verschillende schepen op Zeilklippers.nl bieden wedstrijdarrangementen aan.