Personeelsuitje of personeelsfeest op het water? 

Zoekt u een onvergetelijk personeelsuitje op het water, waarover nog jaren gesproken wordt? De aantrekkelijke combinatie tussen ontspanning door inspanning, geweldige locaties, het informele karakter en het geweldige feest dat volgt, maakt van een personeelsuitje aan boord een onvergetelijke ervaring. 

.

Personeelsuitje voor grote en kleine groepen

Of u nu een personeelsuitje als kleine zelfstandige moet organiseren of als multi-national, door onze verschillende schepen kunnen we het altijd passend maken. Door meerdere gelijkwaardige schepen te combineren kunt u ook een wedstrijd varen of ervoor kiezen met alle schepen bij een eiland voor anker te gaan, zodat u gezamenlijk kunt genieten van een heerlijke lunch, diner of feest. Bekijk onze schepen om te kijken welk schip perfect past bij uw personeelsuitje op het water! Wilt u hulp of advies? Dan is dat natuurlijk mogelijk. Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Personeelsfeest op het water met catering

Personeelsfeesten op het water worden door ons helemaal verzorgd. Vanaf het moment dat u aan boord komt, laat u zich heerlijk verwennen door de professionele cateraar en hostessen. Ook bieden de verschillende schepen de mogelijkheid zelf uw catering te verzorgen. U kunt er ook voor kiezen in de uitstekend uitgeruste keuken met zijn allen zelf eten te bereiden. Zijn er specifieke wensen wat betreft catering? Dan kunnen we er rekening mee houden.

Personeelsuitje op het water inclusief overnachting

Personeelsuitje met overnachting zorgt ervoor dat iedereen het uitje ervaart het als een mini-vakantie. Iedereen maakt ultiem de sfeer op het water mee.  U komt ’s ochtends aan boord waar u samen met de schipper verantwoordelijk bent voor de eindbestemming. U kunt kiezen voor een lang weekend zeilen, van vrijdag tot zondag, of voor een kort zeiluitje met maar één overnachting. U heeft de keuze uit een groot aantal verschillende zeilschepen waarop u kunt overnachten. En voor elke groep is er een geschikt schip te vinden.

Dagtocht op het water als personeelsuitje

Zodra u aan boord bent, bestaat de keuze tussen een volledige dag zeilen (waarbij de lunch tijdens het varen genuttigd wordt) of voor zeilen naar een bestemming waar u een andere activiteit bezigt. Met een personeelsuitje kunt u bv ook kiezen voor een rondleiding in Volendam, lopen op het wad, een eiland bezoeken of een combinatie met snelle watersport, vrijwel alles is mogelijk. Wij kunnen natuurlijk ook met u meedenken, met onze jarenlange ervaring! Neem dan contact op via ons contactformulier.