Personeelsfeest personeelsuitje

Zoekt u een onvergetelijk personeelsfeest waarover nog jaren gesproken wordt? De aantrekkelijke combinatie tussen ontspanning door inspanning, geweldige locaties, het informele karakter en het geweldige feest dat volgt, maakt van een personeelsfeest aan boord een onvergetelijke ervaring.

Personeelsfeest grote en kleine groepen

Of u nu een personeelsfeest als kleine zelfstandige moet organiseren of als multi-national, personeelsfeesten van groot tot klein zijn op verschillende of meerdere schepen altijd passend te maken. Door meerdere gelijkwaardige schepen te combineren kunt u ook een wedstrijd varen of ervoor kiezen met alle schepen bij een eiland voor anker te gaan zodat u gezamenlijk kunt genieten van een heerlijke lunch, diner of feest.

Personeelsfeest catering

Personeelsfeesten worden door ons helemaal verzorgd. Vanaf het moment dat u aan boord komt, laat u zich heerlijk verwennen door de professionele cateraar en hostessen. Ook bieden de verschillende schepen de mogelijkheid zelf uw catering te verzorgen. U kunt er ook voor kiezen in de uitstekend uitgeruste keuken met zijn allen zelf eten te bereiden.

Personeelsuitje

Zoekt u een onvergetelijk personeelsuitje waarover nog jaren gesproken wordt? De aantrekkelijke combinatie tussen ontspanning door inspanning, geweldige locaties, het informele karakter en het geweldige feest dat volgt, maakt van een personeelsuitje aan boord een onvergetelijke ervaring.

Personeelsuitje overnachting

Personeelsuitje met overnachting zorgt ervoor dat iedereen het ervaart het als een mini vakantie en dat er nog langer over het personeelsuitje gesproken wordt. U komt ’s ochtends aan boord waar u samen met de schipper de plannen maakt naar welke bestemming u met uw collega’s wilt varen.
U kunt kiezen voor een lang weekend zeilen, van vrijdag tot zondag, of voor een kort zeiluitje met maar één overnachting. U heeft de keuze uit een groot aantal verschillende zeilschepen. En voor elke groep is er een geschikt schip te vinden.

Personeelsuitje dagtocht

Zodra u aan boord bent, bestaat de keuze tussen een volledige dag zeilen (waarbij de lunch tijdens het varen genuttigd wordt) of voor zeilen naar een bestemming waar u een andere activiteit bezigt. Met een personeelsuitje kunt u bv ook kiezen voor een rondleiding in Volendam, lopen op het wad, een eiland bezoeken of een combinatie met snelle watersport, vrijwel alles is mogelijk.