Boottocht Nederland

Op zoek naar een mooie boottocht in Nederland? Op Zeilklippers.nl vindt u gegarandeerd iets naar uw keuze. Een boottocht in Nederland is een heerlijke manier om te genieten en te ontspannen in gezelschap van vrienden, familie of collega’s van de prachtige natuur, mooie havens en kabbelend water.

Een boottocht kan bestaan uit een dagdeel, een dag of een meerdaagse tocht.

Boottocht Nederland dagdeel

In een dagdeel is het mogelijk een boottocht te maken waarbij een haven bezocht wordt, een kasteel of een andere bezienswaardigheid. Ook is het mogelijk een volledig dagdeel te zeilen waarbij u met vrienden, familie of collega’s kunt kiezen tussen een actieve deelname of relaxen met een hapje en drankje aan dek.

Boottocht Nederland een hele dag

Bij een boottocht van een hele dag is het mogelijk het schip als ontspannend vervoermiddel te gebruiken. U maakt een keuze in welke haven u wilt opstappen en kunt vervolgens naar een andere haven toe varen, misschien zelfs wel aan de andere kant van het IJsselmeer of een waddeneiland. U kunt uiteraard ook kiezen om in dezelfde haven terug te komen. ’s Ochtends worden de gasten met koffie en thee gastvrij ontvangen en welkom geheten. Na een korte instructie gaan de trossen los! Eenmaal buiten de haven gaan de zeilen omhoog en de motor uit. Na een prachtige boottocht komt langzaam de bestemmingshaven in zicht. Eenmaal aangekomen in de haven is er de mogelijkheid om van boord te stappen en de nieuwe havenstad te ontdekken. Uiteraard heeft u de keuze om volledige catering voor deze boottocht te boeken, vraag bij de scheepseigenaren naar de mogelijkheden.

Boottocht Nederland meerdere dagen

Bij een meerdaagse boottocht zijn de mogelijkheden enorm! U overnacht aan boord in uw eigen hut en kunt daardoor een langere reis maken en daarmee echt het gevoel hebben dat u een onvergetelijke vakantie heeft gehad. U kunt kiezen uit een boottocht met 2 overnachtingen, een midweek, een week of wat dacht u een boottocht van meerdere weken?