Boot huren voor 10 tot 20 personen? Ontdek het echte zeilavontuur op de Nederlandse wateren

Het huren van een zeilboot voor een groep van 10 tot 20 personen is dé manier om de magie van de Nederlandse wateren te ervaren. Of je nu op zoek bent naar een uniek uitje met vrienden, een teambuilding activiteit voor je bedrijf, of gewoon een ontspannen weekend op het water met familie, er is een schip dat aan al je wensen voldoet.

Waarom een boot huren voor 10 tot 20 personen?

Zeiltochten op charterschepen, vaak aangeduid als de “bruine vloot”, bieden de perfecte mix van avontuur en ontspanning. Deze historische zeilschepen, zoals tjalken, klippers en aken, zijn volledig bemand, wat betekent dat je kunt genieten van de zeilervaring zonder je zorgen te maken over de technische aspecten van het varen.

1. Unieke ervaring:

Je zult het echte gevoel van zeilen ervaren, ondersteund door een ervaren bemanning. Dit is niet zomaar een toeristische boottocht, maar een authentiek zeilavontuur.

2. Comfort & gemak:

Deze schepen zijn uitgerust met slaapplaatsen, waardoor ze ideaal zijn voor meerdaagse tochten. Daarnaast beschikken ze over een uitgebreide keuken, zodat je aan boord kunt koken of zelfs catering kunt aanvragen.

3. Flexibiliteit:

Of je nu een dagtocht, weekend, midweek of zelfs een langere periode wilt boeken, er zijn tal van mogelijkheden om je zeiltocht aan te passen aan je wensen.

Top vaargebieden voor groepen van 10 tot 20 Personen

IJsselmeer:

Het grootste zoetwatermeer van Nederland, perfect voor zeiltochten met adembenemende uitzichten en historische havensteden zoals Hoorn en Enkhuizen.

Waddenzee:

Een uniek getijdengebied met zandbanken en eilanden. Ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar avontuur en de kans willen hebben om zeehonden te spotten.

Friese Meren:

Een netwerk van meren en kanalen in het hart van Friesland, omringd door pittoreske dorpjes en rijke cultuur.

Markermeer:

Dit rustige meer is ideaal voor ontspannen zeiltochten en biedt toegang tot prachtige locaties zoals het historische stadje Monnickendam.

Zeeuwse wateren:

Verken de open zeeën en geniet van het maritieme erfgoed van Zeeland.

Hoe boek je jouw zeiltocht?

Op zeilklippers.nl maak je het jezelf gemakkelijk. Zoek eenvoudig op afvaarthavens, vaargebieden en het aantal personen voor de gewenste periode. Binnen enkele klikken heb je toegang tot alle gegevens van het betreffende schip, maak je kennis met de bemanning en vraag je in een minuut een offerte aan.