Versterk de teamgeest met zeilen op historische schepen

Een sportief bedrijfsuitje zeilen is de perfecte manier om het team dichter bij elkaar te brengen, en wat is er nu beter dan een dag op het water door te brengen? Zeilen op historische schepen zoals Tjalken, klippers en aken is niet alleen spannend en avontuurlijk, maar ook ontzettend leerzaam. Op Zeilklippers.nl bieden we je diverse mogelijkheden om met je collega’s een onvergetelijke dag te beleven op het IJsselmeer, Waddenzee, Friese Meren, Markermeer en de Zeeuwse wateren.

Ontdek de diversiteit aan vaargebieden

De keuze aan vaargebieden is zeer uitgebreid. Het IJsselmeer staat bekend om zijn rustige wateren, ideaal voor beginners. De Waddenzee biedt meer uitdaging met zijn getijden en ondiepe wateren. De Friese Meren zijn perfect voor wie houdt van een pittoreske omgeving, en het Markermeer en de Zeeuwse wateren zijn perfect voor wie echt even uit de dagelijkse sleur wil ontsnappen.

Lokale bezienswaardigheden en havens

Als je vertrekt vanuit een haven zoals Harlingen, is een bezoek aan de lokale vuurtoren een must. Vertrek je vanuit Enkhuizen, dan is het Zuiderzeemuseum een aanrader. Meestal bieden we ook de mogelijkheid om aan te meren bij diverse havens waar je lokale bezienswaardigheden kunt bezoeken of zelfs een nacht kunt verblijven.

Catering en overige services

De meeste schepen beschikken over uitgebreide keukens waarin je zelf je maaltijden kunt bereiden. Maar we begrijpen ook dat je als bedrijf soms net dat beetje extra wilt. Daarom bieden we diverse cateringopties aan, van eenvoudige lunches tot uitgebreide diners.

Waarom kiezen voor Zeilklippers.nl?

Bij Zeilklippers.nl kun je eenvoudig zoeken op afvaarthavens, vaargebieden en het maximaal aantal personen aan boord. Na het kiezen van je ideale schip maak je kennis met de bemanning en kun je binnen een minuut een offerte aanvragen. Zo weet je direct waar je aan toe bent en kun je beginnen met de voorpret van je sportieve bedrijfsuitje.

Boek nu je sportief bedrijfsuitje zeilen

Wacht niet langer en zorg voor een onvergetelijke teambuilding ervaring! Zeilen is meer dan alleen maar een leuk uitje, het is een manier om je collega’s beter te leren kennen en samen te werken aan een gemeenschappelijk doel.